Wednesday, September 27, 2023

"Discover Eastern Hungary after COVID-19” kampány

A koronavírus kapcsán bevezetett rendelkezések enyhítése, a repülőterek és határok megnyitása után, mi – a Debrecen Today csapata – is szeretnénk segítséget nyújtani a helyi és a régióban lévő szolgáltatóknak a turizmus újraindításában és forgalmuk erősítésében.

Új, a „Discover Eastern Hungary after COVID-19” nevet viselő kampányuk keretében partnereink ingyen oszthatják meg híreiket holnapunkon és juttathatják el ajánlataikat több mint 9,000 olvasóhoz egy évig.

Csatlakozás 3 egyszerű lépésben

1.
Regisztráció és éves adminisztrációs díj befizetése (39,000 HUF/év)
2.
Hír beküldése a szerkesztőség részére a szerkesztőségi előírásoknak megfelelően
3.
Hír megjelenése az oldalon

A kampányhoz csatlakozott partnerek heti egy hír –  évi maximum 52 hír – ingyenes publikálását kérhetik az oldalon, amennyiben azok megfelelnek a “Közzétételi és szerkesztőségi útmutató” szabályainak. Partner a híreket angol vagy magyar nyelven küldheti be.
Részletes szabályzat >>>

Debrecen today dióhéjban

Néhány éve költöztem Debrecenbe és lenyűgözött a város. Debrecen dinamikus és innovatív; tele van nagyszerű vállalkozásokkal, kezdeményezésekkel és emberekkel, akik szenvedélyesen formálják a várost egy olyan hellyé, ahol jó tanulni, dolgozni és élni.

A külföldiek évről évre egyre nagyobb számban vannak jelen a városban.

A diákok, az itt élő családok és szakemberek mellett egyre több turista is érkezik Debrecenbe és a régióba. 2019-ben 600,000 utas érkezett egyedül csak a Debreceni reptérre, és a több, mint 400,000 vendégéjszaka foglalás 40%-a külföldről érkezett.

A Debrecen Today indulása előtt nem létezett olyan anyanyelvi szerkesztők által szerkesztett, angol nyelvű platform, ami a külföldiek szemével nyújtott volna tájékoztatást a Debrecen és régióban élő diákoknak, családoknak, szakembereknek; illetve az ide érkező turistáknak az aktuális hírekről, helyekről és eseményekről.

A Debrecen Today ma a legolvasottabb, anyanyelvi szerkesztők által szerkesztett, angol nyelvű portál Debrecenről és a környező régióról, ami most ezt a hiányt igyekszik pótolni.Richard Johnson
Társalapító, Debrecen Today

- Megjelenés

AdatokNézettség

A lap 2018 végén indul, de 2019-ben már több, mint 492,000 látták híreinket. Az olvasótábor havi átlagos növekedés 18%, míg a social média követőink száma meghaladja a 9,000 főt. Olvasóink 89%-a napi szinten olvas minket.

492,000+
Hír megtekintés (2019)
9,000+
Követő & Olvasó
18%
Átlagos havi növekedés